♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

30 October 2010

..SeLaMaT MaLaM SaYaNG..

Malam ni agk sunyi dan sepi..nset aku jg x berbunyik..knape..?? sebabnye...dah xde sape nk send msg kt nset 2..cian2..tp bknnye x berbunyik lnsg cuma 'die' agk bZ mlm nie..aloo...
Bosan La.......................

CAMNI LA MUKA AKU BILA BOSAN
 tapi 'die' ttp x pnh melupakn aku walaupon bZ..Cayang cangat kt die..=))
  
•♫♪ ❤SELAMAT MALAM SAYANG...•♫♪ ❤
(Lagu ni ditujukan khas buat kamoo sayang..)
Biarkan berlalu
Semua kepedihanmu
Lelapkan matamu
Biarkan mimpi membawamu
Ke mana kau mahu
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siang kan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Biarkan berlabuh tirai kisah semalam
Yang indah itu ada padamu
Dengan setiap impian dan harapan
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
Terhapus semua air mata dengan senyuman

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Selamat malam
Tidurlah sayangku..
ZzzzzZzzzz..


28 October 2010

..:: StuDy WeeK BaKaL MeNJeLMa..KoNFiuS..!!

Minggu depan dh study week..tp aku konfius...konfius nape agaknye ek..? 
hahaha..aku sndri nk tgelak klu fikirkan balik...Bukannye ape, slalunye tiap kali aku study week,aku akan abiskn msa stado study aku kt UPSI tp kali nie kena balik umah sbb study week disambung dgn cuti Raya Haji..


So...


aku sedang konfius samada aku nk gunakan brodband atau x kt umah...ape kebaikannye klu aku guna brodband ek..? btl ke matlamat aku nk stado study ataupon hnya utk bermuka buku dan bergelak ketawa dlm laman sosial..??
Korg caye ke muka aku ni nk stado study..? Eh2,,,jap2..................sejak bile lak aku mula cbuk memikirkn psai stado study nie..? Siapakah yg tlh membasuh otak Brainwash aku ni..? 




Adakah budak kecik ini yg telah mengubah pemikiran aku..? 

Takkan kotttt....
(apsal tibe2 tulisan atas ni jd kaler ijau.?)



tak kisah la sape2 pon..yg pntg aku nk cuba try test mulai berubah..hahahha..aku akan tergelak bsr bila aku ckp aku nk BERUBAH..mcm hipokrit plak..

ok2...nak tahu rahsia sy blh berubah..??

..................


>>>>>>>>>> INILAH ORGNYE >>>>>>>>>

Imam muda 2010

IMaM MuDa ker...????????

xpelah..yg penting bdk kecik yg kiut kt atas ni ngn imam muda kt sbelah nie adalah org yg sama....


eh2...apsal aku punye topik ni dh lari..(topik ni ade kaki ke nk lari)..


OK2x.......berbalik kpd citer psl Berodband Brodband td...aku dh decide utk guna jgk brodband yg slama ni aku x pnh fikir lak nk guna kt umah...besala..kt UPSI(universiti Pendidikan Sultan Idris), kami(merujuk kpd housemate ku yg seramai 10+aku) pkai Streamyx yang kdg2 a.k.a SELALU jgk Ting Tong....



Haaa......kuih objek ini lah yg aku akan gunakan Study week nanti.....






Celcom b.band lg tauuuu....

27 October 2010

..:: PeRMuLaaN SeBuaH KiSaH ::..

Mula2 aku pernah ditanya oleh adik aku pasal Blok BLOG nie...masa 2 aku fikir, BLOg..?? Xde pekdah p0n utk aku..
Tapi.....rupenye br ku tahu...aku lah manusia yg sgt ketinggalan zaman krn Xde BLOg Nie.. 



















Aku ibarat katak ni la jgk...baru nak kenal dunia teknologi ni...haha...tapi bkn bermaksud aku ni katak ye..



#
#
#
#







Agak2 ape nk jd kt katak ni ek..??
.
.
.
.
.
.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>




















AKHIRNYA........


KATAK INI SUDAH KLUAR DR BWH TEMPURUNGNYE...

OH DUNIA..!!!!
OH..................(jerit lah ko sorg2 katak oiii)



Sila2...isikan maklumat anda agar saya boleh melawat anda nanti..OK..=))

Isikan nama anda disini :
Email anda :
Link blog anda :
Entri apakah yang menarik minat anda : sukan
hiburan
fesyen
fotografi
isu semasa
cinta
gaya hidup

Click here to put a form like this on your site.

♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...