♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

07 April 2011

Festival Seni UKM

OMG...
Dah lama sangat aku x menghupdate blog ni...
bizi la der....

Btw, aku nak citer cket pasal festival yang kitorg join ni...
Sebenarnye aku xtau pon pasal festival ni...Disebabkan member aku dok promote program bwh kelab dorg iaitu U-TECH UPSI, aku pon terjoin la program ni..

Khamis petang gerak g UKM...1 bas je...
Yang paling best kt UKM
ialah...
ialah..
ialah..
Of course la makanannye....smua sedap2 belaka...ada member aku sampai naik 2 kg beb..aku ni 3 kilo kot naik berat badan...alasannye, makanan sedap...

Oklah...
Dipendekkan citer kt cni, tgk jala gmbr2 spnjg program kami kt sana ok...

 Sebelum bertolak

 Pangsapuri UKM

 Panggung seni UKM


 Sesaja je tgkp gmbr ala2 formal gituu...

 Saya pemain piano yg berjaya...!





 Kat pasar malam Kajang..Sempat lagi.....


 Tibe2 aku TER jadi usher...uishh3...

 Mima, ann with her fren from UKM

Student UPSI-UKM

Sebelum pulang..huhuu



Sila2...isikan maklumat anda agar saya boleh melawat anda nanti..OK..=))

Isikan nama anda disini :
Email anda :
Link blog anda :
Entri apakah yang menarik minat anda : sukan
hiburan
fesyen
fotografi
isu semasa
cinta
gaya hidup

Click here to put a form like this on your site.

♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...