♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

29 December 2010

..Buah hati Penjaga Gol Malaysia..

Khairul fahmi che mat...
Adakah anda semua tahu siapakah pemilik nama ini...
Pasti dan confirm sekarang ni ramai sudah tau siapa dia ni kan..
Ramai cewek2 diluar sana pasti terpikat dengan jejaka iras-iras pelakon korea ni kan..
Aku pon...Ceewahh..*sila muntah*

xdala.. *kang marah lak cayang aku bila baca ni*

haa..nilah......
Eh3..salah gambar la...hihihi...soriii...



 Ni lah penjaga gol Malaysia yang semakin disebut-sebut tu...


Yang sebenarnya jejaka korean look ni sudah berpunya tau...
ye..di ulang suara...

sudah berpunya...(melepas aku..(>.<) )
Ye...Betol..
Betol la...


Korang nak tau tak siapa si gadis yang dapat menambat hati penjaga gol negara kita ni..?
Mesti ramai nak tau kan..walaupon hakikatnya pasti juga ramai yang sudah tau..
tapi tak salahkan kan kalau saya bagitau..                   
*ada gaya jadi wartawan Melodi tak..??*

Kalau penonton-penonton semua nak tahu, wah..sejak bila la ada penonton ni...
OK...sila la cari sendiri..*ayat mintak penampar*

Yelah, yelah..
kalau korang nak tau sangat pasal cinta hati penjaga gol kita ni,
boleh la klik kat sini k..Buah hati Khairul fahmi

Dah nama pon buah hati khairul fahmi, dah tentu la sweet orangnya kan...
tak percaya..???
Tengokla sendiri..:p

Rupenye kisah percintaan dorang ni sweet sangat tau..
Comel je tengok...suka sangat baca entri kisah-kisah percintaan dorang ni..
kelakar ada, romantik tentulah ada..*sila baca sekarang di link atas*

Oklah, tak nak la membebel panjang2..
Apa pon, doakan dorang ni bahagia hingga ke akhir hayat..(^_^)

P/s : Elia, Kawin jangan lupa jemput tau..=))

5 comments:

Elia Si Jejariruncing said...

waa..thanks!

insyallah kalau ada rezeki,ada jodoh sy jemput semua dtg kenduri kami ni

Lienda_Lyn said...

thanx elia..
amin..
semoga smuanya bjalan dgn lancar..

Halia Kentang @ Annpaan said...

ehem3x..
ko mmg dak sport2x ea?

nuzul said...

gud luck M'sia team, jgn layan ngan indon2 ni suma, depa lupa sedare mare depa melambak2 kat sni...;)

Lienda_Lyn said...

paan : ape mksuk ko bdk sport..?ngak paham sih...hahah

nuzul : btol2..jgn dilayan indon2 itu..
malaysia ttp yg terbaik..




Sila2...isikan maklumat anda agar saya boleh melawat anda nanti..OK..=))

Isikan nama anda disini :
Email anda :
Link blog anda :
Entri apakah yang menarik minat anda : sukan
hiburan
fesyen
fotografi
isu semasa
cinta
gaya hidup

Click here to put a form like this on your site.

♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...