♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

26 December 2012

Betol ke suaranya mirip arwah Achik SPIN..??

Nak citer nie...Linda ade sorang kawan...
pergghhh...
mukadimah takde terus mula cerita..memang sengal...

xpela...linda tetap akan teruskan cerita..
Die nie nak kata hensem x jugak, nk kata x hensem pon x jugak...
comeyy mungkin..~!
tetapi...die adalah seorang Lelaki okey...*Laki pon comey ekk?*

sejak kawan ngn die nie kan, minat die lebih kpd seni-senian..
maksudnya, lebih kepada perkara seni contohnya muzik, gambar, editing...
1st time kawan ngn die, adala tengok video dia nyanyi...
opssss...Stylista..!!!!
sedapnyeeee....

Bile dengar die menyanyi, suara dia mengingatkan linda pada seseorang tp xtau la sapa...
Ada sekali die buat persembahan lagu raya kt PWTC depan Perdana menteri...
Meremeng gue.....mmg lemak berkrim suara dia...
TAK PERCAYA...~!!!!
Tengok kat bawah nie... *rakaman guna hp mmg x elok cket*

Ku Pohon Restu Ayah dan Bonda

linda x nafikan yang die ni ada pakej lengkap...suara dan rupa...
tapi die x minat jadi artis walaupon ade pakej...penyanyi nasyid maybe kot die nak..;)

Sabtu lepas, nana(Siti Nordiana) ada buat persembahan di The Store Sg buluh..
oleh kerana keinginan dia nak berduet ngn nana dah lama sangat tapi tak pernah tercapai,die pon pergi la tengok show tu...
Akhirnya......impian nak berduet tu tercapai bile nana offer kt penonton yang nak berduet ngn dia...

mula2 nak berduet 1 lagu tibe2 jd 2 lagu...
agak2 kenapa ye...????

Sebab....
Suara die memang mirip suara Arwah Achik Spin...
linda yang dengar ni pon rasa mcm tu.....
sampaikan nana sendiri pon boleh cakap yang kawan linda ni suara seakan-akan Achik Spin....

Korang nak try dgr x....??
try dengar dan komen cket tentang persembahan nie....

Gurauan Berkasih -Nana ft Alan-



Memori Berkasih -Nana ft Alan-



Sama tak?
Sama tak?
Sama tak?

Dengar2 khabar dia nie akan dapat tawaran untuk buat show duet dengan Nana lagi lepas2 nie..
Rezeki die.......

No comments:




Sila2...isikan maklumat anda agar saya boleh melawat anda nanti..OK..=))

Isikan nama anda disini :
Email anda :
Link blog anda :
Entri apakah yang menarik minat anda : sukan
hiburan
fesyen
fotografi
isu semasa
cinta
gaya hidup

Click here to put a form like this on your site.

♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...