♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

30 May 2013

Siti Nordiana jumpa pengganti mirip suara Achik SPIN

Hai..
hai...

Dah lama x menjenguk di blog sendiri..
macam2 nak diceritakan tapi masa tidak mengizinkan..

OK....
cerita terkini yang mungkin tak berapa orang tau or maybe orang tau jugak ialah tentang Siti Nordiana telah menjumpai pengganti..
Bukan pengganti hidup ye kawan-kawan...juz pengganti duetnye...

Gambar ini di snap di Surat Khabar Sinar Harian 29/5/2013

Ok....korang ingat lagi x dulu linda pernah keluarkan satu entry tentang member linda yang menyanyi suara iras2 achik spin...kalau tak ingat, tengok balik betol-ke-suaranya-mirip-arwah-achik-spin?
sekarang...
nampak tak perkembangan die...betol kan ape linda gtau dulu..
memang dia akan melonjak naik secara tidak langsung...

Macam tak percaya pulak...
Ingatkan die nyanyi2 cmtu je..sekarang dh masuk paper tu....rezeki tuhan...

Kalau nak tau lebih lanjut, boleh la try usha2 kat Media Hiburan and Paper Sinar Harian bertarikh 29 mei 2013...

Semoga alan terus berjaya di dalam kerjayanya sebagai guru, berjaya dalam nyanyiannya walaupon hobi dan hidupnya...



No comments:




Sila2...isikan maklumat anda agar saya boleh melawat anda nanti..OK..=))

Isikan nama anda disini :
Email anda :
Link blog anda :
Entri apakah yang menarik minat anda : sukan
hiburan
fesyen
fotografi
isu semasa
cinta
gaya hidup

Click here to put a form like this on your site.

♥ ♥♥ ♥♥ ♥ CLiCk HeRe ♥ ♥♥ ♥♥ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...